Op zoek naar vrijblijvend advies?  Bel met +31 6 222 128 64
Logo
Direct offerte aanvragen

Spoelwater inleveren

Een duurzame oplossing voor het zuiveren van spoelwater

Spoelwater

"Proper water voor iedereen is onze missie voor de toekomst!"

De schilderssector en aanverwante branches lozen dagelijks nog verfspoelwater vervuild met nanoplastics en zware metalen. Verftools worden vaak gereinigd bij de opdrachtgever of in het schildersatelier. Het vervuilde verfspoelwater komt terecht in de riolering en zo in het oppervlaktewater en drinkwater.

Het is nu tijd om te handelen! Laat ons de wake-upcall voor iedereen zijn: schilders, verfwinkels, verfgroothandels en fabrikanten. Verantwoord ondernemen betekent dat we zorg dragen voor mens  en milieu in élke schakel van de schilderssector.

Clean Water Global biedt een eenvoudige, duurzame en financieel interessante oplossing voor het zuiveren van vervuild verfspoelwater. Be part of the global change en draag bij aan een propere planeet! 

 

Zekerheden bij ons:
  • Géén lelijke verfbanen
  • Duurzaam resultaat
  • Duidelijke communicatie
  • Géén verrassingen achteraf
  • Gegarandeerd vakmanschap
  • NOA gecertificeerd
  • Gediplomeerd Black Label Spray Painter
over ons

Waarom Airless Latex Spuiten?

Bij Airless Latex Spuiten doen we het dus anders. Wij leveren de beste kwaliteit op het gebied van latex spuiten tegen een betaalbare prijs. Zodat jij zonder zorgen weet dat het goedkomt en er niet teveel voor betaald. 

Bij ons kan je altijd van tevoren even kijken naar ons werk en om kennis te maken. We snappen als geen ander dat het voor onze klant een grote investering is. We zijn zo zeker van ons werk, dat we het graag van tevoren aan je willen laten zien. Zo weet je wat je kan verwachten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs!
Direct offerte aanvragen

Spoelwater inleveren

Tegenwoordig is het milieu erg belangrijk in onze maatschappij. We moeten met z'n alle letten op de aarde die we eigenlijk maar mogen lenen, laten we er dan ook bewust van zijn van de vervuiling die we als persoon of als bedrijf aanbrengen door de manier waarop we dagelijks leven en werken.

Wij van Airless-latexspuiten zijn ons er van bewust dat we geen heel schoon bedrijf hebben, want de grondstoffen van verf zijn niet bevorderlijk voor het milieu. Het gros van de schilders en latexspuitbedrijven spoelen het spoelwater van hun kwasten en van hun pompen gewoon door het riool en dat komt uiteindelijk weer in ons drinkwater of in de oceaan terecht. Sinds februari 2022 vangen wij ons spoelwater op in 2 grote units. Als de opvangunit vol is wordt deze geleegd door CWG (cleanwaterglobal) en dit bedrijf zorgt ervoor dat de grondstoffen uit het water gefilterd worden. Grondstoffen gaan terug naar de verffabrikant en het water wordt zover gezuiverd dat het weer schoon drinkwater wordt.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn steentje kan bijdragen!

 

Wilt u als schilder of latexspuiter uw spoelwater ook opvangen, maar geen ruimte voor grote opvangunits?

Lever dan het spoelwater in bij ons!

Bel ons voor meer info!!

latex spuiten
Latex 
spuiten
meubels spuiten
Meubels 
spuiten
keuken spuiten
Keukens
spuiten
kozijnen spuiten
Kozijnen 
spuiten
Certificeringen & lidmaatschappen
Clean Water Global
spraypainters
Blacklabel gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Noa
NOA
Bekend van:
SchildersvakkrantOndernemend Altena
Klantbeoordelingen
Femke van den berg
Femke van den berg
30. Juni, 2022.
Fijn snel en betaalbaar
Patrick Stemfoort
Patrick Stemfoort
24. Oktober, 2021.
Wat een fijne en vriendelijke vaklui ik kwam niet helemaal uit welke kleuren het mooiste bij elkaar paste maar door hun ervaring konden ze een goed advies geven en het eindresultaat is zo mooi jullie hebben een thuis van mijn huis gemaakt
Robbert Paul
Robbert Paul
4. Oktober, 2021.
Super tevreden over Marcel en Marcia en hun team . Mooi strak werk geleverd aan mijn nieuwe woning , heb het laten renovliezen en de plafonds laten pleisteren en daarna in 2 kleuren laten latex spuiten . Fijne en vriendelijke mensen , denken mee met hoe ik het eea wilde hebben . top bedrijf.
Marco Van de Graaf
Marco Van de Graaf
28. September, 2021.
Zeer snel en professioneel gewerkt en het resultaat precies wat we er van verwacht hadden top zeker een aanrader
Doortje Timmers
Doortje Timmers
19. November, 2020.
Mooi en strak spuitwerk, 1 kamer meer gedaan dan eigenlijk was afgesproken (toch maar in kleur spuiten ipv zelf rollen). Na verdere uitleg bleek dat deuren ook gespoten konden worden; dit gaan ze binnenkort ook nog eens doen!! Blij mee!!
Tom Gorrebeeck
Tom Gorrebeeck
10. Juni, 2020.
Marcel en zijn team hebben super werk afgeleverd! Heldere communicatie, flexibel, denken mee, doen meer dan afgesproken en een eerlijke prijs. Erg vriendelijke vakmensen, zeker een aanrader!
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022. All Rights Reserved. Airless-Latexspuiten. Website ontwikkeling Jambo Media