Op zoek naar vrijblijvend advies?  Bel met +31 6 222 128 64
Logo
Direct offerte aanvragen

Spoelwater inleveren

Een duurzame oplossing voor het zuiveren van spoelwater

Spoelwater

"Proper water voor iedereen is onze missie voor de toekomst!"

De schilderssector en aanverwante branches lozen dagelijks nog verfspoelwater vervuild met nanoplastics en zware metalen. Verftools worden vaak gereinigd bij de opdrachtgever of in het schildersatelier. Het vervuilde verfspoelwater komt terecht in de riolering en zo in het oppervlaktewater en drinkwater.

Het is nu tijd om te handelen! Laat ons de wake-upcall voor iedereen zijn: schilders, verfwinkels, verfgroothandels en fabrikanten. Verantwoord ondernemen betekent dat we zorg dragen voor mens  en milieu in élke schakel van de schilderssector.

Clean Water Global biedt een eenvoudige, duurzame en financieel interessante oplossing voor het zuiveren van vervuild verfspoelwater. Be part of the global change en draag bij aan een propere planeet! 

 

Zekerheden bij ons:
  • Géén lelijke verfbanen
  • Duurzaam resultaat
  • Duidelijke communicatie
  • Géén verrassingen achteraf
  • Gegarandeerd vakmanschap
  • NOA gecertificeerd
  • Gediplomeerd Black Label Spray Painter
over ons

Waarom Airless Latex Spuiten?

Bij Airless Latex Spuiten doen we het dus anders. Wij leveren de beste kwaliteit op het gebied van latex spuiten tegen een betaalbare prijs. Zodat jij zonder zorgen weet dat het goedkomt en er niet teveel voor betaald. 

Bij ons kan je altijd van tevoren even kijken naar ons werk en om kennis te maken. We snappen als geen ander dat het voor onze klant een grote investering is. We zijn zo zeker van ons werk, dat we het graag van tevoren aan je willen laten zien. Zo weet je wat je kan verwachten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs!
Direct offerte aanvragen

Spoelwater inleveren

Tegenwoordig is het milieu erg belangrijk in onze maatschappij. We moeten met z'n alle letten op de aarde die we eigenlijk maar mogen lenen, laten we er dan ook bewust van zijn van de vervuiling die we als persoon of als bedrijf aanbrengen door de manier waarop we dagelijks leven en werken.

Wij van Airless-latexspuiten zijn ons er van bewust dat we geen heel schoon bedrijf hebben, want de grondstoffen van verf zijn niet bevorderlijk voor het milieu. Het gros van de schilders en latexspuitbedrijven spoelen het spoelwater van hun kwasten en van hun pompen gewoon door het riool en dat komt uiteindelijk weer in ons drinkwater of in de oceaan terecht. Sinds februari 2022 vangen wij ons spoelwater op in 2 grote units. Als de opvangunit vol is wordt deze geleegd door CWG (cleanwaterglobal) en dit bedrijf zorgt ervoor dat de grondstoffen uit het water gefilterd worden. Grondstoffen gaan terug naar de verffabrikant en het water wordt zover gezuiverd dat het weer schoon drinkwater wordt.

Wij zijn ervan overtuigd dat iedereen zijn steentje kan bijdragen!

 

Wilt u als schilder of latexspuiter uw spoelwater ook opvangen, maar geen ruimte voor grote opvangunits?

Lever dan het spoelwater in bij ons!

Bel ons voor meer info!!

latex spuiten
Latex 
spuiten
meubels spuiten
Meubels 
spuiten
keuken spuiten
Keukens
spuiten
kozijnen spuiten
Kozijnen 
spuiten
Certificeringen & lidmaatschappen
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Noa
NOA
Bekend van:
SchildersvakkrantOndernemend Altena
Klantbeoordelingen
Olaf Rosenboom
Olaf Rosenboom
18. Juni, 2023.
Helemaal top!!👌🏻
Hanneke van Wijk
Hanneke van Wijk
18. November, 2022.
Marcel en Marcia hebben onze nieuwbouw woning gestuct en gespoten en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Goed advies en echt verstand van zaken. Wij zouden ze zeker aanbevelen!
Anouar Kirou
Anouar Kirou
16. November, 2022.
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Niet alleen leveren ze goede kwaliteit en service, maar het zijn ook sympathieke mensen die hun afspraken nakomen en met je meedenken. Een genot om opdrachten voor uit te voeren! Tot de volgende opdracht 👌💪
Dennis Pieper
Dennis Pieper
14. November, 2022.
Vakwerk👌👌👌
Max Koele
Max Koele
14. November, 2022.
Vakmensen!
Timmy Bours
Timmy Bours
14. November, 2022.
Correct en aangenaam zakelijk contact via Marcel en Marcia. De gelegenheid gehad het team te mogen ondersteunen. Ervaring is erg positief. Het team is erg accountable en gemotiveerd! Hun verfspoelwater word ook netjes gedeponeerd en gezuiverd als surplus!
Femke van den berg
Femke van den berg
30. Juni, 2022.
Fijn snel en betaalbaar
Patrick Stemfoort
Patrick Stemfoort
24. Oktober, 2021.
Wat een fijne en vriendelijke vaklui ik kwam niet helemaal uit welke kleuren het mooiste bij elkaar paste maar door hun ervaring konden ze een goed advies geven en het eindresultaat is zo mooi jullie hebben een thuis van mijn huis gemaakt
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2023. All Rights Reserved. Airless-Latexspuiten. Website ontwikkeling Jambo Media
Bericht via WhatsApp