Op zoek naar vrijblijvend advies?  Bel met +31 6 222 128 64
Logo
Direct offerte aanvragen

Dunpleister spuiten

Wanden behang of spuitklaar maken

Wat is dunpleister?

Wanneer je strakke wanden wilt denken mensen vaak een traditioneel stukwerk, maar tegenwoordig kan het ook anders, namelijk met dunpleister. Het is ideaal voor in nieuwbouwwoningen of voor op betonnen ondergronden. Het is een dunne pleisterlaag van 1 tot 3 millimeter dik die je machinaal aanbrengt. Deze wordt met de hand geëgaliseerd. Als dit droog is wordt deze geschuurd, nagelopen en daarna kun je kiezen voor elke afwerking die je maar wilt.

De pleister is op basis van een hars waardoor de droogtijd vele malen korter is dan pleister op gipsbasis of traditioneel stucwerk. Hierdoor is de doorlooptijd ook sneller, waardoor er sneller kan worden afgewerkt.

Zekerheden bij ons:
 • Géén lelijke verfbanen
 • Duurzaam resultaat
 • Duidelijke communicatie
 • Géén verrassingen achteraf
 • Gegarandeerd vakmanschap
 • NOA gecertificeerd
 • Gediplomeerd Black Label Spray Painter
over ons

Waarom Airless Latex Spuiten?

Bij Airless Latex Spuiten doen we het dus anders. Wij leveren de beste kwaliteit op het gebied van latex spuiten tegen een betaalbare prijs. Zodat jij zonder zorgen weet dat het goedkomt en er niet teveel voor betaald. 

Bij ons kan je altijd van tevoren even kijken naar ons werk en om kennis te maken. We snappen als geen ander dat het voor onze klant een grote investering is. We zijn zo zeker van ons werk, dat we het graag van tevoren aan je willen laten zien. Zo weet je wat je kan verwachten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs!
Direct offerte aanvragen

Van spack plafond naar strak plafond

Heeft u een spackplafond met v-naden? Ook deze kunnen we strakzetten met dunpleister. Allereerst schuren we de grofheid van de spack, daarna zetten we de v-naden dicht met een band om scheurvorming tot het minimum te beperken en dan trekken we uw plafond in 2 lagen mooi glad. Wanneer de pleister droog is schuren we het geheel nog een keer na en kitten we langs de rand netjes af. Om het compleet te maken kunnen we het plafond ook nog in de gewenste kleur spuiten!

Voor- en nadelen dunpleister.

Voordelen

 • Uitstraling; Glad, strak, en af te werken in de kleur die u wilt.
 • Naadloos; U hebt geen naden of gleuven meer, gewoon één vlakke wand afwerking.
 • Onderhoud; Makkelijker te repareren bij scheurvorming of beschadigingen.
 • Voordelig; Goedkoper dan traditioneel pleisterwerk/stucwerk
 • Snel spuiten; Relatief korte droogtijd, je kunt de volgende dag beginnen met spuiten!

Nadelen

Het is erg dun:  Dunpleister is 1 tot 3 millimeter dik. Grote oneffenheden krijg je er niet mee weg. Ga bij grote oneffenheden voor gipspleister.

Is dunpleister ook direct de eindlaag?

Nee, net zoals bij traditioneel stucwerk zal de dunpleister wand nog van een eind- en beschermlaag voorzien moeten worden in de vorm van latex of muurverf. Dit zou u kunnen rollen maar latex verfspuiten is veruit de mooiste oplossing.

latex spuiten
Latex 
spuiten
meubels spuiten
Meubels 
spuiten
keuken spuiten
Keukens
spuiten
kozijnen spuiten
Kozijnen 
spuiten
Certificeringen & lidmaatschappen
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Noa
NOA
Bekend van:
SchildersvakkrantOndernemend Altena
Klantbeoordelingen
Olaf Rosenboom
Olaf Rosenboom
18. Juni, 2023.
Helemaal top!!👌🏻
Hanneke van Wijk
Hanneke van Wijk
18. November, 2022.
Marcel en Marcia hebben onze nieuwbouw woning gestuct en gespoten en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Goed advies en echt verstand van zaken. Wij zouden ze zeker aanbevelen!
Anouar Kirou
Anouar Kirou
16. November, 2022.
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Niet alleen leveren ze goede kwaliteit en service, maar het zijn ook sympathieke mensen die hun afspraken nakomen en met je meedenken. Een genot om opdrachten voor uit te voeren! Tot de volgende opdracht 👌💪
Dennis Pieper
Dennis Pieper
14. November, 2022.
Vakwerk👌👌👌
Max Koele
Max Koele
14. November, 2022.
Vakmensen!
Timmy Bours
Timmy Bours
14. November, 2022.
Correct en aangenaam zakelijk contact via Marcel en Marcia. De gelegenheid gehad het team te mogen ondersteunen. Ervaring is erg positief. Het team is erg accountable en gemotiveerd! Hun verfspoelwater word ook netjes gedeponeerd en gezuiverd als surplus!
Femke van den berg
Femke van den berg
30. Juni, 2022.
Fijn snel en betaalbaar
Patrick Stemfoort
Patrick Stemfoort
24. Oktober, 2021.
Wat een fijne en vriendelijke vaklui ik kwam niet helemaal uit welke kleuren het mooiste bij elkaar paste maar door hun ervaring konden ze een goed advies geven en het eindresultaat is zo mooi jullie hebben een thuis van mijn huis gemaakt
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2023. All Rights Reserved. Airless-Latexspuiten. Website ontwikkeling Jambo Media
Bericht via WhatsApp