Op zoek naar vrijblijvend advies?  Bel met +31 6 222 128 64
Logo
Direct offerte aanvragen

Dunpleister spuiten

Wanden behang of spuitklaar maken

Wat is dunpleister?

Dunpleister is één van de nieuwste technieken voor glad stucwerk. Het is een ondergrondvolgend product dat zeer efficiënt is voor behangklare wanden, zoals bij een nieuwbouwwoning of op kale betonnen wanden of plafonds. Eerst wordt machinaal een pleisterlaag van enkele millimeters (1 tot 3 millimeter) aangebracht. Deze wordt geëgaliseerd en geschuurd. Afsluitend houden we een controle ronde, waarbij we oneffenheden verwijderen.

De pleister is op basis van een hars waardoor de droogtijd vele malen korter is dan pleister op gipsbasis. Hierdoor is de doorlooptijd ook sneller, waardoor er sneller kan worden afgewerkt.

Zekerheden bij ons:
 • Géén lelijke verfbanen
 • Duurzaam resultaat
 • Duidelijke communicatie
 • Géén verrassingen achteraf
 • Gegarandeerd vakmanschap
 • NOA gecertificeerd
 • Gediplomeerd Black Label Spray Painter
over ons

Waarom Airless Latex Spuiten?

Bij Airless Latex Spuiten doen we het dus anders. Wij leveren de beste kwaliteit op het gebied van latex spuiten tegen een betaalbare prijs. Zodat jij zonder zorgen weet dat het goedkomt en er niet teveel voor betaald. 

Bij ons kan je altijd van tevoren even kijken naar ons werk en om kennis te maken. We snappen als geen ander dat het voor onze klant een grote investering is. We zijn zo zeker van ons werk, dat we het graag van tevoren aan je willen laten zien. Zo weet je wat je kan verwachten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs!
Direct offerte aanvragen

Van spack plafond naar strak plafond

Heeft u een spackplafond met v-naden? Ook deze kunnen we strakzetten met dunpleister. Allereerst schuren we de grofheid van de spack, daarna zetten we de v-naden dicht met een band om scheurvorming tot het minimum te beperken en dan trekken we uw plafond in 2 lagen mooi glad. Wanneer de pleister droog is schuren we het geheel nog een keer na en kitten we langs de rand netjes af. Om het compleet te maken kunnen we het plafond ook nog in de gewenste kleur spuiten!

Voor- en nadelen dunpleister.

Voordelen

 • Uitstraling; Glad, strak, en af te werken in de kleur die u wilt.
 • Naadloos; U hebt geen naden of gleuven meer, gewoon één vlakke wand afwerking.
 • Onderhoud; Makkelijker te repareren bij scheurvorming of beschadigingen.
 • Voordelig; Goedkoper dan traditioneel pleisterwerk/stucwerk
 • Snel spuiten; Relatief korte droogtijd, je kunt de volgende dag beginnen met spuiten!

Nadelen

Het is erg dun:  Dunpleister is 1 tot 3 millimeter dik. Grote oneffenheden krijg je er niet mee weg. Ga bij grote oneffenheden voor gipspleister.

Is dunpleister ook direct de eindlaag?

Nee, net zoals bij traditioneel stucwerk zal de dunpleister wand nog van een eind- en beschermlaag voorzien moeten worden in de vorm van latex of muurverf. Dit zou u kunnen rollen maar latex verfspuiten is veruit de mooiste oplossing.

latex spuiten
Latex 
spuiten
meubels spuiten
Meubels 
spuiten
keuken spuiten
Keukens
spuiten
kozijnen spuiten
Kozijnen 
spuiten
Certificeringen & lidmaatschappen
Clean Water Global
spraypainters
Blacklabel gecertificeerd
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Noa
NOA
Bekend van:
SchildersvakkrantOndernemend Altena
Klantbeoordelingen
Femke van den berg
Femke van den berg
30. Juni, 2022.
Fijn snel en betaalbaar
Patrick Stemfoort
Patrick Stemfoort
24. Oktober, 2021.
Wat een fijne en vriendelijke vaklui ik kwam niet helemaal uit welke kleuren het mooiste bij elkaar paste maar door hun ervaring konden ze een goed advies geven en het eindresultaat is zo mooi jullie hebben een thuis van mijn huis gemaakt
Robbert Paul
Robbert Paul
4. Oktober, 2021.
Super tevreden over Marcel en Marcia en hun team . Mooi strak werk geleverd aan mijn nieuwe woning , heb het laten renovliezen en de plafonds laten pleisteren en daarna in 2 kleuren laten latex spuiten . Fijne en vriendelijke mensen , denken mee met hoe ik het eea wilde hebben . top bedrijf.
Marco Van de Graaf
Marco Van de Graaf
28. September, 2021.
Zeer snel en professioneel gewerkt en het resultaat precies wat we er van verwacht hadden top zeker een aanrader
Doortje Timmers
Doortje Timmers
19. November, 2020.
Mooi en strak spuitwerk, 1 kamer meer gedaan dan eigenlijk was afgesproken (toch maar in kleur spuiten ipv zelf rollen). Na verdere uitleg bleek dat deuren ook gespoten konden worden; dit gaan ze binnenkort ook nog eens doen!! Blij mee!!
Tom Gorrebeeck
Tom Gorrebeeck
10. Juni, 2020.
Marcel en zijn team hebben super werk afgeleverd! Heldere communicatie, flexibel, denken mee, doen meer dan afgesproken en een eerlijke prijs. Erg vriendelijke vakmensen, zeker een aanrader!
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2022. All Rights Reserved. Airless-Latexspuiten. Website ontwikkeling Jambo Media