Op zoek naar vrijblijvend advies? Bel met +31 6 222 128 64

Volg mij op Facebook!
Menu

Airless Latex SpuitenVoor het beste resultaat zonder banen

Waarom Airless Latex Spuiten?

Het kiezen van de juiste latex spuiter is lastig. Ga je voor prijs? Dan heb je een grote kans dat je spuitwerk niet mooi is. Ga je voor resultaat? Dan ben je bang dat je teveel betaald. De vijver waaruit je kan vissen is groot en dat maakt de keuze soms lastig.

Bij Airless hebben we 5 zekerheden:

  • Geen banen door Airless Latex spuit.
  • Duidelijke en strakke communicatie, zo voorkom je verrassingen achteraf
  • Duurzamer resultaat door fijne verneveling
  • NOA gecertificeerd, wat vakmanschap garandeert
  • Black Label – Spray Painters diploma, de hoogste diploma behaald

Eerst kennismaken?

Bij Airless Latex Spuiten doen we het dus anders. Wij leveren de beste kwaliteit op het gebied van latex spuiten tegen een betaalbare prijs. Zodat jij zonder zorgen weet dat het goedkomt en er niet teveel voor betaald.

Bij ons kan je altijd van tevoren even kijken naar ons werk en om kennis te maken. We snappen als geen ander dat het voor onze klant een grote investering is. We zijn zo zeker van ons werk, dat we het graag van tevoren aan je willen laten zien. Zo weet je wat je kan verwachten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs!

Wat is het verschil tussen Airless en normaal Latex spuiten?

Een Airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Bij Airless verfspuit wordt de verf onder hoge druk (90 tot 120 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen wordt de verf verneveld.

U kunt een Airless verfspuit ook wel vergelijken met een tuinslang waar uw duim op houdt. Hoe kleiner de opening onder uw duim, des te fijner het water word verneveld.

Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten! Latex spuiten van gevels, wanden en plafonds is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit komt omdat door hedendaagse technieken met spuiten door een fijne verneveling een strakker en duurzamer resultaat behaald kan worden.

Latex spuiten

Meubels spuiten

Keukens spuiten

Kozijnen spuiten

Gebaseerd op 12 recensies.
Patrick Stemfoort
24/10/2021
Wat een fijne en vriendelijke vaklui ik kwam niet helemaal uit welke kleuren het mooiste bij elkaar paste maar door hun ervaring konden ze een goed advies geven en het eindresultaat is zo mooi jullie hebben een thuis van mijn huis gemaakt
Robbert Paul
04/10/2021
Super tevreden over Marcel en Marcia en hun team . Mooi strak werk geleverd aan mijn nieuwe woning , heb het laten renovliezen en de plafonds laten pleisteren en daarna in 2 kleuren laten latex spuiten . Fijne en vriendelijke mensen , denken mee met hoe ik het eea wilde hebben . top bedrijf.
Marco Van de Graaf
28/09/2021
Zeer snel en professioneel gewerkt en het resultaat precies wat we er van verwacht hadden top zeker een aanrader
Doortje Timmers
19/11/2020
Mooi en strak spuitwerk, 1 kamer meer gedaan dan eigenlijk was afgesproken (toch maar in kleur spuiten ipv zelf rollen). Na verdere uitleg bleek dat deuren ook gespoten konden worden; dit gaan ze binnenkort ook nog eens doen!! Blij mee!!
Tom Gorrebeeck
10/06/2020
Marcel en zijn team hebben super werk afgeleverd! Heldere communicatie, flexibel, denken mee, doen meer dan afgesproken en een eerlijke prijs. Erg vriendelijke vakmensen, zeker een aanrader!
janbijthond
17/03/2020
Marcel en zijn team hebben perfect werk geleverd. Wanden en plafonds gespoten in verschillende kleuren. Soepele communicatie, goed advies en komen afspraken na. Topbedrijf!
Pieter Groos
31/01/2020
Levert goed werk! Muren en plafond in verschillende kleuren gespoten en toch strakke scheiding muur/plafond. Ook opruimen/schoonmaken werd prima gedaan! Zeker een aanrader!!

Gecertificeerd

Aangesloten bij

Tarieven

Kleine opdrachten

vanaf 0 per m2

Om u het beste van dienst te kunnen zijn maken wij onder de 150 m2 een maatwerk offerte.

Offerte aanvragen

Basis opdracht

vanaf 7 per m2

Betreft het spuiten van 1 verfkleur incl. afplakken en latex. Wij garanderen top kwaliteit.

Offerte aanvragen

Totaal opdracht

vanaf 8 per m2

Betreft het spuiten van 1 verfkleur incl. afplakken, latex, nalopen muren en inwendige hoeken kitten.

Offerte aanvragen

Plafond

vanaf 9 per m2

Betreft het volledig spuiten van het plafond inclusief het afplakken van de wanden en hoeken.

Offerte aanvragen
Weet u niet zeker welke opdracht bij u van toepassing is? Geen probleem wij adviseren u graag vrijblijvend over uw opdracht. Neem contact met ons op.

Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen

Opties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.