Op zoek naar vrijblijvend advies?  Bel met +31 6 222 128 64
Logo
Direct offerte aanvragen

Latex spuiten

Het beste resultaat zónder banen

Waarom Airless Latex Spuiten?

Het kiezen van de juiste latex spuiter is lastig. Ga je voor prijs? Dan heb je een grote kans dat je spuitwerk niet mooi is. Ga je voor resultaat? Dan ben je bang dat je teveel betaald. De vijver waaruit je kan vissen is groot en dat maakt de keuze soms lastig.

Ons doel is u ontzorgen, u geeft ons de opdracht en wij zorgen dat van a tot z alles geregeld is. De prijs die u krijgt van ons is een all-in prijs, dwz daar zit kitten, afplakken etc bij in.

Wilt u graag weten wat het u kost vraag dan vrijblijvend een offerte aan.

 

 

 

Zekerheden bij ons:
  • Géén lelijke verfbanen
  • Duurzaam resultaat
  • Duidelijke communicatie
  • Géén verrassingen achteraf
  • Gegarandeerd vakmanschap
  • NOA gecertificeerd
  • Gediplomeerd Black Label Spray Painter
over ons

Waarom Airless Latex Spuiten?

Bij Airless Latex Spuiten doen we het dus anders. Wij leveren de beste kwaliteit op het gebied van latex spuiten tegen een betaalbare prijs. Zodat jij zonder zorgen weet dat het goedkomt en er niet teveel voor betaald. 

Bij ons kan je altijd van tevoren even kijken naar ons werk en om kennis te maken. We snappen als geen ander dat het voor onze klant een grote investering is. We zijn zo zeker van ons werk, dat we het graag van tevoren aan je willen laten zien. Zo weet je wat je kan verwachten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs!
Direct offerte aanvragen

Wat is het verschil tussen Airless en normaal Latex spuiten?

Een Airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Bij Airless verfspuit wordt de verf onder hoge druk (90 tot 120 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen wordt de verf verneveld.

U kunt een Airless verfspuit ook wel vergelijken met een tuinslang waar uw duim op houdt. Hoe kleiner de opening onder uw duim, des te fijner het water word verneveld.

Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten! Latex spuiten van gevels, wanden en plafonds is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit komt omdat door hedendaagse technieken met spuiten door een fijne verneveling een strakker en duurzamer resultaat behaald kan worden.

 

reytfsu

latex spuiten
Latex 
spuiten
meubels spuiten
Meubels 
spuiten
keuken spuiten
Keukens
spuiten
kozijnen spuiten
Kozijnen 
spuiten
Certificeringen & lidmaatschappen
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Noa
NOA
Bekend van:
SchildersvakkrantOndernemend Altena
Klantbeoordelingen
Hanneke van Wijk
Hanneke van Wijk
18. November, 2022.
Marcel en Marcia hebben onze nieuwbouw woning gestuct en gespoten en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Goed advies en echt verstand van zaken. Wij zouden ze zeker aanbevelen!
Anouar Kirou
Anouar Kirou
16. November, 2022.
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Niet alleen leveren ze goede kwaliteit en service, maar het zijn ook sympathieke mensen die hun afspraken nakomen en met je meedenken. Een genot om opdrachten voor uit te voeren! Tot de volgende opdracht 👌💪
Dennis Pieper
Dennis Pieper
14. November, 2022.
Vakwerk👌👌👌
Max Koele
Max Koele
14. November, 2022.
Vakmensen!
Timmy Bours
Timmy Bours
14. November, 2022.
Correct en aangenaam zakelijk contact via Marcel en Marcia. De gelegenheid gehad het team te mogen ondersteunen. Ervaring is erg positief. Het team is erg accountable en gemotiveerd! Hun verfspoelwater word ook netjes gedeponeerd en gezuiverd als surplus!
Femke van den berg
Femke van den berg
30. Juni, 2022.
Fijn snel en betaalbaar
Patrick Stemfoort
Patrick Stemfoort
24. Oktober, 2021.
Wat een fijne en vriendelijke vaklui ik kwam niet helemaal uit welke kleuren het mooiste bij elkaar paste maar door hun ervaring konden ze een goed advies geven en het eindresultaat is zo mooi jullie hebben een thuis van mijn huis gemaakt
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2023. All Rights Reserved. Airless-Latexspuiten. Website ontwikkeling Jambo Media
Bericht via WhatsApp