Op zoek naar vrijblijvend advies?  Bel met +31 6 222 128 64
Logo
Direct offerte aanvragen

Keukens

Zonder te verbouwen toch een andere keuken

Keukens

Keuken overspuiten

Bent je uitgekeken op de kleur van je huidige keuken of past deze niet meer bij je nieuwe interieur? Of laat de folie op de fronten van je keuken los? Wij geven uw keuken graag een complete en duurzame make-over. U kunt zelf de keuze maken uit een kleur die past in je interieur en de gewenste afwerking; mat, half-mat of zijdeglans. We verwijderen folie en lijmresten om een gladde ondergrond te creëren. Zo zorgen we voor een strakke en krasvaste laklaag op uw keuken. Hierdoor kan je keuken weer jaren mee, het is net of je een nieuwe keuken hebt!

  • Folie keuken spuiten

Heb je een keuken met een folie-afwerking? Keukens met een folielaag komen veel voor in de keukenwereld. De keukenfronten zijn volledig voorzien van een folielaag. Het kan voor komen dat je keuken niet meer bij uw huidige interieur past. Of de folie van de keuken laat los. Na gemiddeld zes jaar vertonen folie keukens op randen en andere plaatsen kleine bobbeltjes of blaasjes. De blaasjes zijn het begin van het loslaten. Op termijn zullen de blaasjes leiden tot grotere plekken en zelfs tot loslatende stukken folie. We zullen de verschillende onderdelen ontdoen van de folie en goed opschuren, daarna wordt de keuken in de gewenste kleur gespoten.

  • Gelakte keuken spuiten

Gelakte keukens zijn meestal technische en functioneel nog in orde, maar de kleur van de keuken kan verkleuren na verloop van tijd of de kleur past niet meer bij de rest van het interieur. Daarnaast kunnen erge gebruikerssporen ervoor zorgen dat je gelakte keuken er niet meer fris uitziet. Wij zorgen na onze professionele behandeling dat de fronten, deurtjes en andere onderdelen van je gelakte keuken weer als nieuw. Houdt er wel rekening mee dat gelakte keukenfronten kunnen verkleuren. Lichte en felle kleuren hebben hier last van. Goedkope hoogglans lak vertoont sneller krassen, daarom gebruiken wij hoge kwaliteit lak voor een duurzame en krasbestendige laklaag.

Zekerheden bij ons:
  • Géén lelijke verfbanen
  • Duurzaam resultaat
  • Duidelijke communicatie
  • Géén verrassingen achteraf
  • Gegarandeerd vakmanschap
  • NOA gecertificeerd
  • Gediplomeerd Black Label Spray Painter
over ons

Waarom Airless Latex Spuiten?

Bij Airless Latex Spuiten doen we het dus anders. Wij leveren de beste kwaliteit op het gebied van latex spuiten tegen een betaalbare prijs. Zodat jij zonder zorgen weet dat het goedkomt en er niet teveel voor betaald. 

Bij ons kan je altijd van tevoren even kijken naar ons werk en om kennis te maken. We snappen als geen ander dat het voor onze klant een grote investering is. We zijn zo zeker van ons werk, dat we het graag van tevoren aan je willen laten zien. Zo weet je wat je kan verwachten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs!
Direct offerte aanvragen

Keuken spuiten

Onderdelen keuken spuiten

Wil je alleen de keukendeuren, ladefronten, plinten of andere onderdelen laten spuiten en voorzien van een nieuwe, frisse laklaag? Dat kan ook bij ons. Door de onderdelen van je keuken over te spuiten, krijgt de complete keuken weer een frisse uitstraling.

Vaste delen

Vaste onderdelen van je keuken spuiten wij op locatie. Wij demonteren de keukendeuren, ladefrontjes en alle ander onderdelen. Deze nemen wij mee op in onze spuitcabine te spuiten. De vaste onderdelen worden door ons op locatie voorbereid en gespoten in de gewenste kleur. Losse onderdelen worden na het spuiten weer gemonteerd.

Wel houden wij een maximale straal van 30 km rondom Sleeuwijk aan voor de service van demonteren en monteren en spuiten op locatie van de keuken.

latex spuiten
Latex 
spuiten
meubels spuiten
Meubels 
spuiten
keuken spuiten
Keukens
spuiten
kozijnen spuiten
Kozijnen 
spuiten
Certificeringen & lidmaatschappen
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Noa
NOA
Bekend van:
SchildersvakkrantOndernemend Altena
Klantbeoordelingen
Olaf Rosenboom
Olaf Rosenboom
18. Juni, 2023.
Helemaal top!!👌🏻
Hanneke van Wijk
Hanneke van Wijk
18. November, 2022.
Marcel en Marcia hebben onze nieuwbouw woning gestuct en gespoten en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Goed advies en echt verstand van zaken. Wij zouden ze zeker aanbevelen!
Anouar Kirou
Anouar Kirou
16. November, 2022.
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Niet alleen leveren ze goede kwaliteit en service, maar het zijn ook sympathieke mensen die hun afspraken nakomen en met je meedenken. Een genot om opdrachten voor uit te voeren! Tot de volgende opdracht 👌💪
Dennis Pieper
Dennis Pieper
14. November, 2022.
Vakwerk👌👌👌
Max Koele
Max Koele
14. November, 2022.
Vakmensen!
Timmy Bours
Timmy Bours
14. November, 2022.
Correct en aangenaam zakelijk contact via Marcel en Marcia. De gelegenheid gehad het team te mogen ondersteunen. Ervaring is erg positief. Het team is erg accountable en gemotiveerd! Hun verfspoelwater word ook netjes gedeponeerd en gezuiverd als surplus!
Femke van den berg
Femke van den berg
30. Juni, 2022.
Fijn snel en betaalbaar
Patrick Stemfoort
Patrick Stemfoort
24. Oktober, 2021.
Wat een fijne en vriendelijke vaklui ik kwam niet helemaal uit welke kleuren het mooiste bij elkaar paste maar door hun ervaring konden ze een goed advies geven en het eindresultaat is zo mooi jullie hebben een thuis van mijn huis gemaakt
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2023. All Rights Reserved. Airless-Latexspuiten. Website ontwikkeling Jambo Media
Bericht via WhatsApp