Op zoek naar vrijblijvend advies? Bel met +31 6 222 128 64

Volg mij op Facebook!
Menu

Mag ik ons voorstellen?Marcel Thiermann en Marcia Konings eigenaren Airless-Latexspuiten

Leuk dat u bent komen kijken op onze website. Allereerst zullen wij onszelf voorstellen. Het is allemaal begonnen toen ik, Marcel Thiermann, op 20 jarige leeftijd als ZZP’er verder ging in de bouw. Dit startte allemaal in 2007, ik ben toen mijn eigen onderneming gestart in Sleeuwijk onder de naam Timmer- en onderhoudsbedrijf Sleeuwijk. Mijn bedrijf was in het beginsel gespecialiseerd in timmer- en onderhoudswerkzaamheden aan bestaande- en nieuwbouwwoningen. In 2009 ben ik dit gaan uitbreiden met de extra dienst Airless-Latexspuiten. Al snel bleek dit een populaire dienst en kwam Airless-Latexspuiten meer op de voorgrond. In 2013 heb ik dan ook definitief de stap gemaakt om mij alleen nog maar in te zetten voor Airless-Latexspuiten en zo begon airless-latexspuiten.nl

Sinds 2 jaar zien we een ontzettende toename in het airless-latexspuiten en merkte ik dat ik het in mijn eentje niet meer aankon. Mijn vriendin sprong al regelmatig bij naast haar eigen bedrijf. Maar dat was bijna niet meer te doen. Dit jaar hebben we besloten om samen Airless-Latexspuiten te gaan runnen en is onze VOF geboren.

De vriendin naast Marcel is Marcia Konings. Leuk om mezelf voor te stellen. Sinds dit jaar samen met Marcel aan het roer van Airless-Latexspuiten. Ik kom helemaal niet uit het vak, ik heb altijd een eigen pedicuresalon gehad, dus echt iets heel anders. Maar Marcel is een goede leermeester en ik was zo ingewerkt om te zorgen dat alle het werk goed voorbereid stond zodat hij het kon afwerken.

Sinds dit jaar hebben we ook kennis gemaakt met The spraypaintersacademy, gerund door Timmy Bours en zijn rechterhand Ger Zweers. Zij hebben Marcel in het latexspuiten en lakspuiten gefine-tuned en hebben Marcia geleerd hoe ze latex en lak moet verspuiten met diverse spuittechnieken. Inmiddels hebben we ons zover geschoold bij The spraypaintersacademy dat we Black label painters zijn!

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is logo-spraypainters.jpeg

We kunnen u naast latex en lak spuiten ook voorzien van strak pleisterwerk, renovliesbehang en Microtopping/Beton Ciré. Kijk voor meer info hierover onder het kopje diensten.

Naast ons huren we nog 2 jongens, Olaf en Arjen, in die heel gedreven zijn in hun werk. Wellicht kom je ze eens tegen als je ons inhuurt voor 1 van de vele diensten die wij aanbieden. Doordat we deze 2 jongens regelmatig in kunnen zetten kunnen we de kwaliteit blijven leveren die we graag willen. We zijn heel dankbaar dat we steeds weer op hun kunnen rekenen.

Bekijk ons geleverde werk

Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen

Opties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.