Op zoek naar vrijblijvend advies? Bel met +31 6 222 128 64

Volg mij op Facebook!
Menu

Keukens spuitenKeuken overspuiten

Bent je uitgekeken op de kleur van je huidige keuken of past deze niet meer bij je nieuwe interieur? Of laat de folie op de fronten van je keuken los? Wij geven uw keuken graag een complete en duurzame make-over. U kunt zelf de keuze maken uit een kleur die past in je interieur en de gewenste afwerking; mat, half-mat of zijdeglans. We verwijderen folie en lijmresten om een gladde ondergrond te creĆ«ren. Zo zorgen we voor een strakke en krasvaste laklaag op uw keuken. Hierdoor kan je keuken weer jaren mee, het is net of je een nieuwe keuken hebt!

Heb je een keuken met een folie-afwerking? Keukens met een folielaag komen veel voor in de keukenwereld. De keukenfronten zijn volledig voorzien van een folielaag. Het kan voor komen dat je keuken niet meer bij uw huidige interieur past. Of de folie van de keuken laat los. Na gemiddeld zes jaar vertonen folie keukens op randen en andere plaatsen kleine bobbeltjes of blaasjes. De blaasjes zijn het begin van het loslaten. Op termijn zullen de blaasjes leiden tot grotere plekken en zelfs tot loslatende stukken folie. We zullen de verschillende onderdelen ontdoen van de folie en goed opschuren, daarna wordt de keuken in de gewenste kleur gespoten.

We spuiten ook kunststof keuken. Kunststof keukens bestaan meestal uit spaanplaat of MDF, afgewerkt met een laag kunststof. De kunststof laag kan daarna afgewerkt zijn met een laminaat afwerking. Wij zorgen ervoor dat eventuele beschadigingen aan de onderdelen van de keuken behandelt worden en na het spuiten niet meer zichtbaar zijn. Onze precieze afwerking en duurzame behandeling zorgt voor een strakke en krasbestendige laag. Maak zelf een keuze in kleur die perfect bij je interieur past. Na het aanbrengen van de gewenste kleur is je keuken weer als nieuw.

Gelakte keukens zijn meestal technische en functioneel nog in orde, maar de kleur van de keuken kan verkleuren na verloop van tijd of de kleur past niet meer bij de rest van het interieur. Daarnaast kunnen erge gebruikerssporen ervoor zorgen dat je gelakte keuken er niet meer fris uitziet. Wij zorgen na onze professionele behandeling dat de fronten, deurtjes en andere onderdelen van je gelakte keuken weer als nieuw. Houdt er wel rekening mee dat gelakte keukenfronten kunnen verkleuren. Lichte en felle kleuren hebben hier last van. Goedkope hoogglans lak vertoont sneller krassen, daarom gebruiken wij hoge kwaliteit lak voor een duurzame en krasbestendige laklaag.

Onderdelen keuken spuiten

Wil je alleen de keukendeuren, ladefronten, plinten of andere onderdelen laten spuiten en voorzien van een nieuwe, frisse laklaag? Dat kan ook bij ons. Door de onderdelen van je keuken over te spuiten, krijgt de complete keuken weer een frisse uitstraling.

Vaste delen

Vaste onderdelen van je keuken spuiten wij op locatie. Wij demonteren de keukendeuren, ladefrontjes en alle ander onderdelen. Deze nemen wij mee op in onze spuitcabine te spuiten. De vaste onderdelen worden door ons op locatie voorbereid en gespoten in de gewenste kleur. Losse onderdelen worden na het spuiten weer gemonteerd.

Wel houden wij een maximale straal van 30 km rondom Sleeuwijk aan voor de service van demonteren en monteren en spuiten op locatie van de keuken.

Andere soorten spuitwerk

Naast het spuiten van onderdelen van keuken en gehele keukens, spuiten wij ook andere materialen. Wij kunnen je voorzien van hoogwaardig spuitwerk voor de volgende materialen en producten:

Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen

Opties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.