Op zoek naar vrijblijvend advies? Bel met +31 6 222 128 64

Volg mij op Facebook!
Menu

DienstenLatex Spuiten is strak, snel en goedkoop. Wij werken voor particulieren maar ook op de zakelijke markt, bijvoorbeeld in samenwerking met stukadoors. Ons werkgebied is : Noord-Brabant, Zuid-Holland, Utrecht, Gelderland, Zeeland en Noord-Limburg.  Wij bieden de volgende diensten aan:

Nevelarm spuiten

De oudere machines gaven heel veel nevel dat heel het pand vol met nevel zat. Bij de nieuwere machines is dit veel minder.

Totale afwerking

Wij kunnen zorgen dat alle muren gestuct worden en plafonds dat het afgekit word en alles in kleur gespoten word. We werken met erkende stukadoors bedrijven die wij laten stuken voor ons.
Trappen, kozijnen, deuren en al het andere houtwerk word grondig geschuurd en geplamuurd en gekit voordat het gespoten word. We gebruiken verschillende merken verf maar allemaal van goede kwaliteit.

Spuiten van maatwerk

Er zijn verschillende soorten verf voor verschillende ondergrond (hout of steen). Dan hebben we grote projecten en kleinere projecten. Wij maken gebruik van professionele producten en spuitmachines zoals;

Alleen met de beste apparatuur kunnen wij u voorzien en garanderen van het beste eindresultaat.

Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen

Opties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.