Op zoek naar vrijblijvend advies?  Bel met +31 6 222 128 64
Logo
Direct offerte aanvragen

Glasvlies behang

Glasvlies of stucen

Glasvliesbehang

Wandafwerking nieuwbouw of bestaande woning

Glasvliesbehang is een mooie vervanging van stucwerk en minder kwetsbaar dan stucwerk. Glasvliesbehang is erg sterk, veel sterker dan glad stucwerk. Wanneer er toch beschadigingen ontstaan zijn deze eenvoudig en onzichtbaar te repareren. Buiten dat het eindresultaat super glad is, is het perfect om af te werken met latex dmv een airless-latexsysteem.

Glasvliesbehang of Stucwerk

Veel mensen twijfelen vaak of ze de wanden van hun woning laten behangen of laten stucen. Stucen geeft een mooi strak resultaat, maar zeker bij een nieuwbouwwoning krijg je vooral het eerste jaar te maken met zetscheuren. Dit zie je helaas goed bij glad stucwerk. Wanneer er gekozen wordt voor glasvliesbehang is het eindresultaat mooi strak (nooit zo strak als stucwerk natuurlijk) en wanneer er zetscheuren ontstaan worden deze opgevangen door het glasvliesbehang.

Werkwijze

Wij werken met 220 grams voorgelijmd glasvlies. De lijm wordt geactiveerd dmv water. Het behang wordt door een waterbak gehaald en op de muur bevestigd. Het behang  wordt naadloos geplakt. Na het latexspuiten van het behang heeft u een hoogwaardig, duurzaam en mooi eindresultaat.

 

Zekerheden bij ons:
  • Géén lelijke verfbanen
  • Duurzaam resultaat
  • Duidelijke communicatie
  • Géén verrassingen achteraf
  • Gegarandeerd vakmanschap
  • NOA gecertificeerd
  • Gediplomeerd Black Label Spray Painter
over ons

Waarom Airless Latex Spuiten?

Bij Airless Latex Spuiten doen we het dus anders. Wij leveren de beste kwaliteit op het gebied van latex spuiten tegen een betaalbare prijs. Zodat jij zonder zorgen weet dat het goedkomt en er niet teveel voor betaald. 

Bij ons kan je altijd van tevoren even kijken naar ons werk en om kennis te maken. We snappen als geen ander dat het voor onze klant een grote investering is. We zijn zo zeker van ons werk, dat we het graag van tevoren aan je willen laten zien. Zo weet je wat je kan verwachten. Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan of kom langs!
Direct offerte aanvragen

Geïnteresseerd?

Vraag direct een offerte aan!

latex spuiten
Latex 
spuiten
meubels spuiten
Meubels 
spuiten
keuken spuiten
Keukens
spuiten
kozijnen spuiten
Kozijnen 
spuiten
Certificeringen & lidmaatschappen
Erkend leerbedrijf
Erkend leerbedrijf
Noa
NOA
Bekend van:
SchildersvakkrantOndernemend Altena
Klantbeoordelingen
Olaf Rosenboom
Olaf Rosenboom
18. Juni, 2023.
Helemaal top!!👌🏻
Hanneke van Wijk
Hanneke van Wijk
18. November, 2022.
Marcel en Marcia hebben onze nieuwbouw woning gestuct en gespoten en we zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Goed advies en echt verstand van zaken. Wij zouden ze zeker aanbevelen!
Anouar Kirou
Anouar Kirou
16. November, 2022.
Ik ben heel tevreden over dit bedrijf. Niet alleen leveren ze goede kwaliteit en service, maar het zijn ook sympathieke mensen die hun afspraken nakomen en met je meedenken. Een genot om opdrachten voor uit te voeren! Tot de volgende opdracht 👌💪
Dennis Pieper
Dennis Pieper
14. November, 2022.
Vakwerk👌👌👌
Max Koele
Max Koele
14. November, 2022.
Vakmensen!
Timmy Bours
Timmy Bours
14. November, 2022.
Correct en aangenaam zakelijk contact via Marcel en Marcia. De gelegenheid gehad het team te mogen ondersteunen. Ervaring is erg positief. Het team is erg accountable en gemotiveerd! Hun verfspoelwater word ook netjes gedeponeerd en gezuiverd als surplus!
Femke van den berg
Femke van den berg
30. Juni, 2022.
Fijn snel en betaalbaar
Patrick Stemfoort
Patrick Stemfoort
24. Oktober, 2021.
Wat een fijne en vriendelijke vaklui ik kwam niet helemaal uit welke kleuren het mooiste bij elkaar paste maar door hun ervaring konden ze een goed advies geven en het eindresultaat is zo mooi jullie hebben een thuis van mijn huis gemaakt
Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Copyright 2023. All Rights Reserved. Airless-Latexspuiten. Website ontwikkeling Jambo Media
Bericht via WhatsApp