Op zoek naar vrijblijvend advies? Bel met +31 6 222 128 64

Volg mij op Facebook!
Menu

Airless (Latex)spuitenEen airless verfspuit werkt iets anders dan een standaard verfspuit. Bij airless verfspuit wordt de verf onder hoge druk (150 tot 200 bar) en zonder luchtmantel door een spuitopening geperst. Door de verf door de nauwe spuitopening te persen wordt de verf verneveld. U kunt een airless verfspuit ook wel vergelijken met een tuinslang waar uw duim op houdt. Hoe kleiner de opening onder uw duim, des te fijner het water word verneveld.

Strepen en banen zijn verleden tijd met latex spuiten! Latex spuiten van gevels, wanden en plafonds is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Dit komt omdat door hedendaagse technieken met spuiten door een fijne verneveling een strakker en duurzamer resultaat behaald kan worden.

Airless Latexspuien , een onderdeel van Airless Latexspuiten, werkt met de Airless-spuitmethode. Het is een snelle, duurzame en mooie manier om een muur of plafond af te werken door middel van latex spuiten. Airless spuiten wordt door ervaren spuiters zowel bij nieuwbouw als bestaande bouw en renovatie toegepast. Deze spuitmethode is dampdoorlatend, brandvertragend en onderhoudsvriendelijk. Het bijkomende grote voordeel voor u is dat de oorspronkelijke structuur van de muur niet verloren gaat, zoals bij het traditionele latex schilderwerk (sausen) wel mogelijk kan zijn.

Direct en vrijblijvend een offerte aanvragen

Opties
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.